Bir algı operasyonu daha çöktü!

Emniyete düzenlenen algı operasyonları kapsamında Ankara İstihbarat Şube'den savcı itirazı üzerine tutuklanan tüm polisler, serbest bırakıldı.

Bir algı operasyonu daha çöktü!

Polise yönelik algı operasyonu kapsamında Ankara'da gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkeme tarafındandelil yetersizliği' gerekçesiyle serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine tutuklanan 4 polis memuru serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Tekin Küçük tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 18 polis gözaltına alınmıştı. 11 kişi savcılık tarafından, 7 kişi de mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Savcı Tekin Küçük serbest bırakılma kararına itiraz üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimi Bahadır Çoşlu, eski Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ile Ali Arslantaş, Emre Baykal, Hüseyin Özbilgin ve Seyit Gölcük hakkında yakalama kararı çıkarmıştı. Teslim olan dört polis memuru Ali Arslantaş, Emre Baykal, Hüseyin Özbilgin ve Seyit Gölcük için avukatları tahliye başvurusunda bulundu. Başvuruyu değerlendiren nöbetçi mahkeme delil durumu ve tutuklu bulundukları süreyi göz önünde bulundurarak polisleri tahliye etti.

Ankara'da gerçekleştirilen algı operasyonlarında tutuklu polis memuru bulunmuyor.

<< Önceki Haber Bir algı operasyonu daha çöktü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER