Bonzai içmek için kullandıkları yöntem hayrete düşürdü

Park halindeki bir kamyonetin farlarını kıran bonzai kullanıcıları, hayrete düşürdü.

Bonzai içmek için kullandıkları yöntem hayrete düşürdü

Bursa’da park halindeki bir kamyonetin farlarını kıran bonzai kullanıcıları, ampul yuvalarını kadeh olarak kullanıp aracın kasasında alem yaptı.

Edinilen biliye göre, Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, nakliyecilik yapan 54 yaşındaki Sabri Eldemir’in, gece park ettiği kamyonetinin farlarını kıran bonzai kullanıcıları, ampul yuvalarını kadeh olarak kullanıp kamyonetin kasasında alem yaptı. Sabah geldiğinde aracın ön sinyal farlarının kırık olduğun farkeden Eldemir, branda çekili kasayı açınca içeride bonzai alemi yapıldığını gördü. Araç far lambalarını kadeh olarak kullandıklarını belirten Eldemir, bonzai içmekte kullanılan bidon ve diğer malzemeleri ise oğlunun yardımıyla temizledi.

Hırsız ve uyuşturucu kullanıcılarından bıktıklarını anlatan Sabri Eldemir, “Biz artık bıktık bunlardan, gelip arabalarını farını kırıp ampullerle arabanın içinde bonzai içmişler. Parasız kalınca bir hap ve bonzai için arabaların akülerini çalıyorlar, mazot çalıyorlar.” dedi. 

Farları kırdıktan sonra ampul kapakları ile bonzai içtiklerini anlatan Eldemir, “Nakliyecilik yapıyorum, sürekli aküleri çalıyorlar. Bıktık artık, bir değil iki değil. Polisi arıyoruz polis geliyor, gidince tekrar geliyorlar. Devlet salıyor bunları, polis bakmıyor. Polise ‘parmak izi al’ diyoruz. ‘Yav diyor gene yapacaklar, sürekli yapıyorlar bu işi.’ Bir hafta önce deponun kapağını kırmışlar mazot çalmak için. Bu gece de gelip aracın farlarını kırmış bonzai içmişler.” şeklinde yakındı.




CİHAN
<< Önceki Haber Bonzai içmek için kullandıkları yöntem hayrete düşürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER