Borussia Dortmund Real Madrid maçı

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor, Borussia Dortmund kendi evinde Real Madrid'i konuk ediyor. Maç hangi kanalda ve saat kaçta işte detaylar...

Borussia Dortmund Real Madrid maçı

Borussia Dortmund Real Madrid maçı bu akşam oynanacak ve saat 21.45'te oynanacak olan bu maç D-Smart kanalından ekranlara gelecektir.

Maçın geniş özeti ve bütün detayları samanyoluhaber.com'da olacak. Maçtan hemen sonra maçın özetini burada izleyebilirsiniz.
Real Madrid'e ev sahipliği yapacak olan Borussia Dortmund yarı finalin dün gece oynanan ilk maçından moral bulmuş görünüyor.

Dün Bayern Münih sahasında Barcelona'yı 4-0 yenmişti. Dortmund da bugün diğer bir İspanyol devi karşısında benzer bir sonuç elde etmek istiyor. Sakatlıklardan kurtulan Borussia Dortmund bu maçta sahaya tam kadro çıkacak.

2011-12 sezonunu Real Madrid'de geçirdikten sonra kısa süreli bir Liverpool macerası yaşayıp Dortmund'a geri dönen Nuri Şahin'in de oynaması bekleniyor.

Real Madrid'de ise bazı sıkıntılar var. Arbeloa'nın cezası nedeniyle Sergio Ramos mücadeleye sağ kanatta başlayacak.

Pepe ve Raphael Varane ise defansın ortasında yer alacaklar. Marcelo son lig maçında sakatlandı ve Almanya'da yok. Modric ve Benzema'nın ise sakatlıkları sürüyor.

TAKIM KADROLARI

BORUSSIA DORTMUND

Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer
Bender, Gündogan, Blaszczykowski, Götze, Reus, Lewandowski

REAL MADRID

López, Ramos, Pepe, Varane, Coentrão, Alonso, Khedira
María, Özil, Ronaldo, Higuaín

<< Önceki Haber Borussia Dortmund Real Madrid maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER