Böyle canilik görülmedi!

Üvey annesini telle boğup bagaja koydu, uygulama yapan polise yakalandı...

Böyle canilik görülmedi!

Bursa’da şüphe üzerine durdurulan otomobilin bagajında ceset bulundu. Yapılan incelemede, araç sürücüsü gencin, üvey annesi Özlem Yıldırım’ı telle boğarak öldürdükten sonra cesedini atmak için otomobilin bagajına koyduğu ortaya çıktı. 

Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Doğu Garajı mevkiinde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motosikletli Polis Amirliği Yunus Timi ekipleri, saat 21.00 sularında durumundan şüphelendikleri Dinçer Dinç’in (23) kullandığı 16 YH 611 plakalı otomobili durdurdu. Dinçer Dinç ile arkadaşları H.Ç. ve K.D.'nin de bulunduğu araçta yapılan aramalarda bagaj bölümünde kadın cesedi bulundu. Otomobil sürücüsü Dinç, gözaltına alınırken gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Dinç ve arkadaşlarının alkollü oldukları iddia edildi. 

8 AYDIR BİRLİKTE YAŞIYORUZ, GEÇİNEMİYORDUK

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan araç sürücüsü Dinç, cinayeti itiraf etti. Babası ve üvey annesiyle birlikte Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Maruf Sokak'ta ikamet eden Dinçer Dinç’in dün sabah saatlerinde tartıştığı üvey annesi Özlem Yıldırım'ı telle boğarak öldürdükten sonra cesedini battaniyeye sarıp 16 YH 611 plakalı otomobilin bagajına koyduğu, ardından iki arkadaşıyla birlikte annesinin cesedini atmak için Uludağ yoluna gittiği belirlendi. Cesedi atacak uygun yer bulamadığı belirtilen Dinç’in yeniden şehir merkezine geldiği ve devriye gezen polislerce aracının durdurulmasıyla korkunç cinayetin ortaya çıktığı kaydedildi. Poliste verdiği ilk ifadesinde, "Geçinemiyorduk, o yüzden olay gerçekleşti" dediği öğrenildi. 


CİHAN
<< Önceki Haber Böyle canilik görülmedi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER