Bülent Arınç'tan Akdoğan'a diyet cevabı

Arınç, AKP Bursa il örgütü tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Bülent Arınç'tan Akdoğan'a diyet cevabı

AKP Bursa il örgütü tarafından Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen 34'üncü İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Arınç, ülke gündemine ilişkin uzun bir konuşma yaptı.

Bülent Arınç burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Yalçın Akdoğan'ın "Partinin kimseye diyet borcu yok" şeklindeki sözlere cevap verdi. 

Arınç konuşmasında şunları söyledi:

"Birisi bir şey yazdı belki de bizi kastetti. “Bizim kimseye diyet borcumuz yok” diye yazdı. Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, ‘şükür’ borcumuz var. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim. Ama millete karşı bir teşekkür borcumuz var. Bu millet hiç denemeden bizi seçti. Bizim arkamızda durdu. Biz kişiler üzerine inşa etmiyoruz."

'ALLAH GECİNDEN VERSİN...'

Cumhurbaşkanımız, “farz edin ki liderimiz öldü desinler” demişti. Allah gecinden versin ama takdiri ilahi bir gün geçekleşecek. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil."

AKDOĞAN, “DİYET BORCUMUZ YOK” YAZMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan ve son kabinde değişikliği ile Bakan olan Yalçın Akdoğan geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında, "Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.
<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan Akdoğan'a diyet cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER