Bülent Arınç'tan Kemal Öztürk itirafı!

Bülent Arınç, oy sayımının yapıldığı akşam, AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün AKP Genel Merkezi'nde olduğunu itiraf etti..

Bülent Arınç'tan Kemal Öztürk itirafı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün 30 Mart akşamı AK Parti Genel Merkezi'ne 15 dakikalığına uğradığını söyleyerek, "Bunda ne olabilir" ifadeleriyle itirafta bulundu..

AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün AKP Genel Merkezi'ne geldiğini itiraf ederken şu açıklamaları yaptı:

"Taraf gazetesinin haberlerine bakılırsa, Ajansın başındaki Genel Müdür Sayın Kemal Öztürk, o akşam bir 15 dakikalığına AK Parti Genel Merkezi'ne uğramıştır. Bunda ne olabilir? Öncelikle bu gafiller şunu iyi bilmeli, Sayın Kemal Öztürk devlet memuru değil, devlet memuru statüsünde değil. Sarı basın kartı sahibi serbest bir gazeteci, yıllardan beri gazetecilik yapıyor. Bir şirket olan AA'nın başında da devlet memuru sıfatı olmadan çalışmalarını sürdürüyor. O, 15 dakikalığına AK Parti Genel Merkezine uğramışsa bunu çok özel bir haber olarak ortaya koyan gazetenin bu 15 dakika içinde Kemal Öztürk'ün ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü, bu haberleri speküle etmek için nasıl bir çabanın içerisinde olduğunu da bilmesi lazım. Eğer buna imkanları varsa bunu da açıklasınlar, yok sadece Genel Merkeze uğramak bizim bildiğimiz kadarıyla bir serbest, sarı basın kartı sahibi gazeteci için bir eksiklik değil. Bence yapılması gereken de bir iştir.." ifadelerini kullandı..

Sonuçları açıklayan devlet ajansı müdürü Öztürk'ün AKP Genel Merkezi'nde bulunması iddiaları, kamuoyunun tepkisini çekmişti. Bir de AA'nın seçim sonuçlarını manipüle ettiğine dair iddialarının üstüne Arınç'ın itiraf gibi sözleri akılları iyice karıştırdı..
<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan Kemal Öztürk itirafı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER