CHP’li Nazlıaka'dan sert sözler

Meclis'te sığınma evlerindeki kadınların oy kullanma konusu görüşülürken söz alan Nazlıaka, AKP’lilere tepki gösterdi..

CHP’li Nazlıaka'dan sert sözler

Meclis'te sığınma evlerindeki kadınların oy kullanmasıyla ilgili kanun görüşülürken söz alan CHP’li Aylin Nazlıaka, kendisine laf atan AKP’lilere: “Şeytan diyor ki, şu ayakkabıyı çıkar, fırlat. Bir ayakkabıma bakıyorum, bir size bakıyorum ama değmez.” sözleriyle tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, AKP'li vekillere “Şeytan diyor ki, çıkart şu ayakkabıyı, fırlat” diye çıkıştı.

Meclis’te söz alan CHP’li Nazlıaka, kadına yönelik şiddet ile ilgili bir konuşma yaptı. Burada AKP'li milletvekillerini eleştiren Nazlıaka;Hani günde 3 kadınımız öldürülüyor ya, hani kadına yönelik şiddette yüzde bin 400 artış var ya. İşte o katilleri cesaretlendirenler, kadına nerede nasıl davranması gerektiğini dikte edenlerdir. Bakmayın öyle. Sizlerden bahsediyorum. Sizlersiniz o katilleri cesaretlendiren” dedi.

Konuşmasında sağ eliyle topuklu ayakkabısını tutan Nazlıaka; “Şeytan diyor ki, çıkart şu ayakkabıyı, fırlat. Ama bir ayakkabıma bakıyorum bir size bakıyorum. Değmez diyorum açıkcası. Evet değmez” dedi. Nazlıaka’nın bu sözlerine AKP Grup Başkanvekili Belma Satır kınadığını söyledi ve tepki gösterdi. Konuşmasının ardından CHP sıralarına yerine geçen Nazlıaka, partisinin kadın milletvekilleriyle ayakkabısını tutarak kürsüdeki konuşmasıyla ilgili sohbet etti.


DHA
<< Önceki Haber CHP’li Nazlıaka'dan sert sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER