Cübbeli Ahmet Hoca 'fazla oruç' iddiasına böyle cevap verdi!

Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır'ın 'fazla oruç tutuluyor' iddiasına Cübbeli Ahmet Hoca'dan cevap geldi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Abdülaziz Bayındır'a cevap


Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır'ın "Diyanet'in hesabına göre fazla oruç tutuluyor" iddiasına bir cevap da kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi.

Ramazan'ın gelmesiyle birlikte gündeme yerleşen oruç vakti tartışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Diyanet'in hesaplamalarına göre erken sahur yapıldığını ve fazla oruç tutulduğunu hem de vakti girmeden sabah namazı kılındığını öne süren Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır'a, Diyanet'in yanı sıra Cübbeli Ahmet Hoca'dan da cevap geldi.
 
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Habertürk TV'de, Bayındır'a tepki göstererek Diyanet'in takvim ve hesap işinde hassas olduğunu ve çok uzmanları olduğunu söyledi.

"Sapıtmak için neden bu kadar okuyorlar da profesör oluyorlar" diyerek tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca, Bayındır'ın yanıldığını, Diyanet'in hesaplarının doğru olduğunu belirterek, "Evvel niyet etmekte sorun yok ki ya. Yani bunu niye bu kadar mevzu yapıyorsun, büyütüyorsun." dedi.

<< Önceki Haber Cübbeli Ahmet Hoca 'fazla oruç' iddiasına böyle cevap verdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER