Emniyet Müdürü Anadolu Atayün'den ilginç cevap

Gözaltına alınan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ağabeyi Emniyet Müdürü Anadolu Atayün, sosyal medyada kendisine en çok sorulan o soruya ilginç bir cevap verdi...

Emniyet Müdürü Anadolu Atayün'den ilginç cevap

Dün gece sahur vaktinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu gerçekleştiren polislerin evlerine baskın düzenlendi. Söz konusu baskınlar kapsamında Terör örgütü KCK ve Balyoz gibi soruşturmaları yürüten eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün de elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alındı. 

Yurt Atayün'ün ağabeyi olan Emniyet Müdürü Anadolu Atayün, twitter hesabından yaptığı açıklamada kardeşine takılan kelepçeye sert çıkarak "O kelepçeyi takanlara suç duyurusu için dilekçeyi yazmaya başladık. O kelepçe benim koçuma şereftir..." dedi. 

Anadolu Atayün'ün bu mesajının ardından Atayün kardeşlerin isimleri sosyal medyada oldukça dikkat çekti. Ailesinin vatan sevgisinden dolayı kardeşi ve kendisine bu isimlerin verildiği tahmin edilen Anadolu Atayün, twitter'da bir çok takipçisinin ısrarla isimlerine dikkat çekerek diğer kardeşlerin isimlerini sormasına da cevap verdi: Bir kaç kişi isimlerimizi sormuş: Anadolu, Yurt, Cenk, Sancak. Amcamın oğlunun ismi de Türkiye.



   
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Anadolu Atayün'den ilginç cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER