Emniyet'e operasyonda yeni bir skandal

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında görevli polislere yönelik bu sabah gerçekleştirilen operasyonda bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Polise operasyon yapan Polis, yanlış kişiyi gözaltına almış.

Emniyet'e operasyonda yeni bir skandal

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasını yürüten polisleri hedef alan operasyonda bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı.

Operasyonu yapan ekiplerin yanlış kişiyi gözaltına aldıkları ve nezarete koydukları, durumun ortaya çıkması üzerine de o kişiyi apar topar salıverdikleri öğrenildi...

KİMİ GÖZALTINA ALDIKLARINI BİLMİYORLAR MI?

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu yapan poliselere yönelik hukuksuz operasyonda skandallar bitmiyor.

Bu sabah başlatılan operasyonda, gözaltı işlemlerini yapan polis ekibinin yanlış kişiyi gözaltına aldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Mali Şube'de görevli Teknikçi Murat Kaya yerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görev yapan Murat Kaya'nın gözaltına alındığı, yanlışlığın farkedilmesi üzerine de ilgili kişinin serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

TEK YANLIŞLIK BU DEĞİL

Öte yandan bugün yapılan operasyonda yanlış kişiyi gözaltına alma olayının sadece Murat Kaya ile sınırlı olmadığı sabah saatlerinde de yine başka bir kişinin yanlışlıkla gözaltına alındığı belirlendi.

Aktifhaber'de yer alan habere göre, operasyonu yapan ekip tarafından Y.T. diye gözaltına alınan kişinin hedef şahıs olmadığı, yaklaşık yarım saat nezarethanede kaldığı ve durumun farkedilmesi üzerine de Haseki Hastanesi'ne getirilerek rapor alınıp serbest bırakıldığı iddia edildi. Sözkonusu yanlışlığın yine isim benzerliğinden kaynaklandığı belirtildi. 
<< Önceki Haber Emniyet'e operasyonda yeni bir skandal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER