En son hava durumu tahminleri!

Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl seyredecek

En son hava durumu tahminleri!

 Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava durumu tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Marmara' nın batısı ile Kıyı Ege' nin aralıklarla yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının ülke genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden orta kuvvette, İç Anadolu ve batı bölgelerde kuvvetli (40-60 km/s) zamanla Ege, Marmara, Akdeniz' in batısı ve Batı Karadeniz' in batısında fırtına şeklinde (60-80 km/s) esmesi bekleniyor.


METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; İç Anadolu ve batı bölgelerde kuvvetli (40-60 km/s) zamanla zamanla Ege, Marmara, Akdeniz' in batısı ve Batı Karadeniz' in batısında fırtına şeklinde (60-80 km/s) esmesi beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BACA GAZI ZEHİRLENMESİ UYARISI: Rüzgarın; İç Anadolu ve batı bölgelerde kuvvetli (40-60 km/s) zamanla zamanla Ege, Marmara, Akdeniz' in batısı ve Batı Karadeniz' in batısında fırtına şeklinde (60-80 km/s) esmesi beklendiğinden oluşabilecek baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir. 
<< Önceki Haber En son hava durumu tahminleri! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER