Erdoğan duayla açtığı törende Kur'an dağıtan polisle alay etti

Başbakan Erdoğan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda görev alan emniyetçilere hukuksuz yürütülen operasyon kapsamında teslim olan polis memuruyla dalga geçti

Erdoğan duayla açtığı törende Kur'an dağıtan polisle alay etti

Başbakan Erdoğan'ın yolsuzluk ve terör soruşturmalarını yürüten polislere yönelik düzenlenen operasyonda emniyete giderek teslim olan polis memuru hakkında söylediği sözler dikkat çekti. Erdoğan, annesi için başladığı hatmin yarıda kaldığını belirten İsmail Arslan'ın anneler tamamlasın ricasıyla alay etti. Erdoğan, “İçeride zaman bol, al Kur'an-ı Kerim'i yanına 5 cüzü de tamamla” ifadelerini kullandı.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri İsmail Arslan, ifade vermek için avukatıyla birlikte dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gitmişti. Erdoğan'ın, hakim karşısına çıkmayan Arslan'ın tutuklanacağını ima etmesi, 'Başbakan tutuklanacağını nereden biliyor?' sorusunu gündeme getirdi.

Arslan, ifade öncesi basına yaptığı açıklamada, “Kaçmadım, şarka tayinim çıktı ve ev kiralamak için gittim“ demişti. Emniyet Amiri Arslan, sözlerinin devamında "Benim annem yok, lütfen beni evladı yerine kabul etsinler. Ramazan ayında sürekli annem için Hatm-i Şerif yapardım. Yarım kaldı. Annelere sesleniyorum; son 5 cüzü okusunlar. Hatmi bitirsinler. Önce kızlarına sonrada rahmetli anneme armağan etsinler." diyerek kızları şehit olan annelere yarım kalan hatmi bitirmeleri için ricada bulunmuştu.

Bugün İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışında konuşan Erdoğan, kalan 5 cüzü annelere emanet eden İsmail Arslan’ı kastederek, “İçeride zaman bol al Kur'an-ı Kerim'i yanına 5 cüzü de tamamla” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın henüz mahkeme karşısına çıkmamış olan İsmail Arslan’ın tutuklanacağı yönünde bir imada bulunması dikkat çekti.
<< Önceki Haber Erdoğan duayla açtığı törende Kur'an dağıtan polisle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER