Erdoğan'ın dalga geçtiği o polis serbest kaldı

Erdoğan'ın 'cezaevinde vakti olacak' diyerek dalga geçtiği Emniyet Amiri İsmail Arslan serbest kaldı...

Erdoğan'ın dalga geçtiği o polis serbest kaldı

Annesi için okuduğu Kur'an-ı Kerim cüzleriyle ilgili Başbakan Erdoğan'ın, "Cezaevinde çok vakti olacak, orada okusun." dediği İsmail Arslan serbest bırakıldı.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri İsmail Arslan, ifade vermek için geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde “Kaçmadım, şarka tayinim çıktı ve ev kiralamak için gittim“ demişti. Emniyet Amiri Arslan, sözlerinin devamında "Benim annem yok, lütfen beni evladı yerine kabul etsinler. Ramazan ayında sürekli annem için Hatm-i Şerif yapardım. Yarım kaldı. Annelere sesleniyorum; son 5 cüzü okusunlar. Hatmi bitirsinler. Önce kızlarına sonrada rahmetli anneme armağan etsinler." diyerek kızları şehit olan annelere yarım kalan hatmi bitirmeleri için ricada bulunmuştu.

Erdoğan ise, İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışındaki konuşmasında, kalan 5 cüzü annelere emanet eden İsmail Arslan’ı kastederek, “İçeride zaman bol al Kur'an-ı Kerim'i yanına 5 cüzü de tamamla” ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın henüz mahkeme karşısına çıkmamış olan İsmail Arslan’ın tutuklanacağı yönünde bir imada bulunması dikkat çekmiş, tepki toplamıştı.

<< Önceki Haber Erdoğan'ın dalga geçtiği o polis serbest kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER