Eşi hapiste olan kadın üç çocuğuyla perişan durumda

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, kendisini darp ettiği için eşi cezaevinde bulunan Zeynep Çakıroğlu(27), 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor.

Eşi hapiste olan kadın üç çocuğuyla perişan durumda

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, kendisini darp ettiği için eşi cezaevinde bulunan Zeynep Çakıroğlu(27), 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Maddi imkansızlıktan mama alamayan annenin, 2,5 aylık bebeğini boş biberonla avutmaya çalışması yürek burkuyor.

KİRALIK BİR EVDE AYLIK 100 LİRA GELİRLE YAŞIYORLAR

Daha önce kendisine şiddet uygulaması nedeniyle şikayetçi olduğu eşinin cezaevine girmesiyle 2,5 aylık kızı Elif Nur, 3 yaşındaki oğlu Mehmet Emin ve 5 yaşındaki oğlu Efe Can ile kiralık bir evde aylık 100 lira Kaymakamlık geliriyle yaşayan Çakıroğlu; bebeğine mama almakta zorlandığını söylüyor. Çocuklarının açlıktan ve babalarını özlediği için sürekli ağladığını anlatan Çakıroğlu, devlet yetkililerinden yardım istiyor.

EŞİYLE SANAL ORTAMDA TANIŞTI

Eşi Selahattin(41) ile sanal ortamda tanıştıktan sonra kaçarak evlenen Zeynep Çakıroğlu, iddiaya göre; Gökçebey’e bağlı bir köyde yaşayan eşinin ailesinin kendisini kabullenmemesi nedeniyle koca şiddetine maruz kaldı. 4 yıl önce eşinin kendisini darp ederek burnunu kırması sonucu polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu belirten Çakıroğlu, daha sonra şikayetini geri aldı. Ancak devam eden kamu davasında 1 yıl 9 aylık cezanın kesinleşmesinden habersiz olan çift, 10 Ağustos 2014’teki cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandıkları sırada, polis tarafından gözaltına alındı. Çakıroğlu, daha sonra cezanın infazı için cezaevine gönderildi.

'ÇOCUKLARIM AÇ, SÜTÜM KESİLDİ 2,5 AYLIK KIZIMI BESLEYEMİYORUM'

Üç çocuk annesi Zeynep Çakıroğlu, "Eşimle evlendikten sonra 3 ay köyde kaldık, ailesiyle anlaşamayınca kiraya çıktık. Eşim ailesinin sözüne bakarak şiddet uyguluyordu. En son bu duruma düştük. Eşim şu an cezaevinde. Beni dövmesinden dolayı içeride. Şikayetçi olmuştum, ama sonra vazgeçtim. Kamu davası açılmış. Kaymakamlık iki ayda bir 100 lira veriyor. Onunla geçiniyorum. Çocuklarım aç. Elektrik kiramı başkaları ödüyor. Sütüm kesildiği için kızımı mamayla beslemek zorundayım. Eski elbiselerle altını bağlıyoruz. Yetkililerden eşimi affetmelerini ve bize yardımcı olmalarını istiyorum. 3 çocuğumla perişanım. Çocuklarım perişan, babalarını istiyorlar. Babalarını göremedikleri için de her gün ağlıyorlar. Eşimi affetsinler, tekrar başımıza dönsün." dedi.

'KIZIMIN AÇLIKTAN NEFESİ KOKUYOR BOŞ BİBERONLA BESLİYORUM'

9 aydır kira ödeyemedikleri için ev sahibini kendilerini evden atmak istediğini anlatan Çakıroğlu, şunları söyledi: "Bin 700 lira kira borcum var. Ev sahibim kirayı ödeyemediğim için evden atıyor. Kadın başına olduğum için ödeyemiyorum. Hiçbir yerden destek yok. Komşulardan dileniyoruz. Çocuğuma mama alacak param yok. Elektrik, suyumu ödeyemiyorum. Çocuklarım aç, kızımın açlıktan nefesi kokuyor. Mama alacak durumumuz dahi yok. Boş biberonu içiriyorum."

CİHAN
<< Önceki Haber Eşi hapiste olan kadın üç çocuğuyla perişan durumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER