'Eşrefpaşalı Ejder Abi'den polislere anlamlı destek

İzmir'in tanınmış simalarından, "Eşrefpaşalı Ejder Abi" olarak bilinen Malik Ejder Eriş, gözaltına alınan polis memurlarının ailelerine destek vererek, "Bu gençlerin yerinde olmayı çok arzu ederdim." dedi.

Eşrefpaşalı Ejder abiden gözaltına alınan polislere tam destek!

İzmirliler, birçok başarılara imza atan ve hukuksuz şekilde gözaltına alınan polis memurlarına destek vermeye devam ediyor. 29 emniyet mensubunun gözaltında bulunduğu İzmir Emniyet Müdürlüğü Bozyaka Hizmet Binası'nın önünde toplanan ailelere, vatandaşlar desteklerini sürdürüyor. Her geçen süre sayıları daha artan vatandaşlara bir destek de Eşrefpaşalı Ejder'den geldi. 

Emniyet binası önündeki yolun karşısında bekleyen aile ve vatandaşlara destek vermek için gelen Eriş, gözaltındaki polislerin yerinde olmayı istediğini söyledi. Bu devlete böyle hizmet eden gençlere her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Eriş, "Bunlar bu vatana hizmet etmiş, helâl süt emmiş, delikanlı çocuklar hepsi be. Allah onlardan razı olsun. Allah onları en kısa zamanda ailelerine kavuştursun. Bu vatana böyle hizmet eden gençlere her zaman ihtiyaç var. Keşke bizler de bunlar gibi olsaydık da bir kez daha hizmet etseydik. Allah, ailelerine sabır versin. Sabredin, sonu çok güzel olacak." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Eşrefpaşalı Ejder Abi'den polislere anlamlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER