Evin yarısı bir anda yıkıldı

Şoke eden olayda evin yarısı yıkıldı, üç kişi ölümden döndü

Evin yarısı bir anda yıkıldı

Bursa’da, yan tarafında inşaat başlatılan eski ev, büyük bir gürültüyle çöktü. Olay esnasında evde bulunan üç kişi ölümden döndü. İnşaatta çalışan greyderin operatörü ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. 

Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Zafer Sokak’ta iki katlı bir ev yıkıldı. Olay esnasında evde olan Sıdıka, Süreyya ve Baki Altun, yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yan taraftaki inşaatta çalışan iş makinesinin operatörünü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürdü. Evin yıkılmasıyla birlikte ev eşyaları da yan taraftaki inşaatın hafriyat alanına düştü. Çevre sakinlerinden Erol Altun, olay sırasında evde üç kişi bulunduğunu söyledi. Erol Altun, "Evdeydim, büyük bir gürültü duydum, amcam oturuyordu, bir anda ev göçüverdi." dedi.

10 KEZ UYARDIM ONLARI

Yan taraftaki inşaat sebebiyle binanın çöktüğünü belirten ev sahibi Sıdıka Altun, şunları kaydetti. "Yıktılar evimi, o kadar başka bir şey yok. Olay anında evdeydim, kızım, eşim felçli, birlikte evdeydik. Yıkılan bölümde oturuyorduk. Yatak odası, banyo, salona kadar komple evim yıkıldı. Ben burada 40 senedir gelinim, ev 60 yıllık. 10 kez uyardım onları, ‘Ev yıkılacak, sallanıyor’ diye. Birkaç yerden de hep açtılar. Uyarılarıma rağmen inşaat devam etti, yıktılar evi, kurtuldum."

Sıdıka Altun’un yan taraftaki inşaat yetkilileri hakkındaki şikayeti üzerine olayla ilgili çalışma başlatıldı. 

CİHAN

<< Önceki Haber Evin yarısı bir anda yıkıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER