Fadıl Akgündüz hakkında 'Jet' karar

Son olarak Türkiye’nin gündemine Caprise Gold mağdurları ile gelen Fadıl Akgündüz hakkında iki ay önce Bakırköy Savcılığı’nın takipsizlik kararı verdiği öğrenildi

Fadıl Akgündüz hakkında 'Jet' karar

Kamuoyunda Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün, Caprice Gold Projesi skandalı büyüyor. Proje ile ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu ve savcılığın ise iki ayda jet hızıyla takipsizlik kararı verdiği belirlendi. Bu durum, Caprice Gold Projesi mağdurlarının sayısının daha da artmasına yol açtı. 

Caprice Gold Projesi ile ilgili suç duyurusunu Jet Fadıl’ın ortaklarından Sacit Duran yaptı. Duran, suç duyurusunda Fadıl Akgündüz’ün, otelle ilgili tüm tapu kayıtlarını akrabalarının üzerine yaptığını öne sürerek, Fadıl Akgündüz’ün otelden devremülk satın alan vatandaşların kira bedellerini ödemeyeceğini ihbar etti. Yine Sacit Duran, kira bedelini tahsil edemeyen vatandaşları, holdingle ilgili haciz kararı aldırdığını da bildirdi.

Konuyla ilgili olarak da soruşturma açılmasını talep etti. Söz konusu suç duyurusu iki ay önce gerçekleşti. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı ise, yapılan suç duyurusu ile ilgili olarak takipsizlik kararı verdi.

BAHANESİ 17 ARALIK OPERASYONU

Taraf, Caprice Gold mağdurlarının durumunu geçtiğimiz hafta bir Jet Fadıl Klasiği başlığı ile duyurmuştu. Aylardır kira bedellerini ödemeyen Akgündüz, vatandaşlara gönderdiği iki mektupta, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları nedeniyle kira bedellerini ödeyemediğini öne sürmüştü. Son olarak vatandaşlara gönderilen mektupta ise, Fadıl Akgündüz’ün, borçlarını Soma’da hükümetin protesto edilmesi ve AYM Başkanı Haşim Kılıç’ın hükümete yönelik eleştirilerin nedeniyle ödeyemediğini bildirmesi büyük tepki toplamıştı. Taraf
<< Önceki Haber Fadıl Akgündüz hakkında 'Jet' karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER