Fatih Erbakan yandaş medyanın o haberlerini yalanladı

Merhum Milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan,bugün iktidara yakın medyada yer alan "Erbakan Vakfı'ndan Erdoğan'a destek"şeklindeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Fatih Erbakan yandaş medyanın o haberlerini yalanladı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün iktidara yakın çoğu medyada çıkan "Erbakan Vakfı'ndan Erdoğan'a Destek" haberini bir açıklama yaparak yalanladı.

Açıklamada, "Erbakan Vakfı ve Erbakan Ailesi olarak bizlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herhangi bir adayın tarafında olduğumuzu beyan eden hiçbir ifademiz olmamıştır" denildi.

Başta havuz medyasının amiral gemisi Sabah olmak üzere Star,Yeni Şafak ve Yeni Akit ve diğer yandaş medya Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın'ın şahsi fikirlerini, "Erbakan Vakfı'ndan Erdoğan'a destek" şeklinde vermişti.


KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

"Sosyal Medyada ve haber sitelerinde çıkan, "Erbakan Vakfı'ndan Erdoğan'a Destek" haberleri ERBAKAN Vakfı'mızın resmi açıklamaları ve kararı değildir.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak bugün medyaya yansıyan açıklama tamamen şahsi bir beyanattır.

Erbakan Vakfı ve Erbakan Ailesi olarak bizlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herhangi bir adayın tarafında olduğumuzu beyan eden hiçbir ifademiz olmamıştır.

Bu vesile ile tekrar ifade etmek istiyorum ki; Türkiye'nin selameti ve kurtuluşu açısından Cumhurbaşkanı'nın mutlaka Milli Görüş prensiplerine uyan ve bu doğrultuda hareket eden bir Cumhurbaşkanı olmasını temenni ederiz.

Bu temennilere önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Aziz Milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum

Dr. Fatih Erbakan

ERBAKAN VAKFI Genel Başkanı

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Fatih Erbakan yandaş medyanın o haberlerini yalanladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER