Feci olay! Ailenin yüreğine 4 ateş birden düştü

Korkunç olay Konya'da yaşandı. Çay'a düşen çocuğu kurtarmak isteyen aileyi Arefe günü derin bir acı kapladı.

Feci olay! Ailenin yüreğine 4 ateş birden düştü

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde balık tutmaya giden ailenin 13 yaşındaki oğlu Semih Can Celebe, dengesini kaybedip Çarşamba Çayı'na düştü. Semih Can'ı kurtarmak isteyen babaOğuz Celebe, ağabeyi Hüseyin ve amcası Yavuz Celebe de atladıkları suda akıntıya kapılıp kayboldu. Yavuz Celebe'nin cesedi dün bulunurken, baba ve iki oğlunun cesetlerine de bugün ulaşıldı.

Olay, dün saat 17.45'de Seydişehir'in eskiden köy statüsünde olan Kumluca Mahallesi'nde meydana geldi. Konya'da un fabrikasında çalışan Oğuz Celebe ve ailesi Ramazan Bayramı'nı geçirmek için memleketleri Kumluca Mahallesi'ne gitti. Oğuz Celebe, oğulları Hüseyin Celebe, Semih Can Celebe ve kardeşi Yavuz Celebe ile kabristan ziyareti öncesi birlikte Çarşamba Çay'ında balık tutmak istedi. İddiaya göre çayın kenarında duran Semih Can, dengesini kaybedip suya düştü. Semih Can'ın akıntıya kapıldığını fark eden baba 45 yaşındaki baba Oğuz Celebe, ağabey 19 yaşındaki Hüseyin ve amca 47 yaşındaki Yavuz Celebe de Semih Can'ı kurtarmak için suya atladı. 3 kişi de suyun akıntısına kapıldı. Durumu fark eden çevredekiler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri akıntıya kapılan Yavuz Celebe'nin cesedini suya girdikleri bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında buldu. Celebe'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer 3 kişinin bulunması içinde AFAD'ın dalgıç ekibi çağrıldı. Bir süre arama yapan dalgıçlar karanlık bastırıca çalışmalara ara verdi. Bugün sabah erken saatlerden yeniden başlayan arama çalışmalarında baba Oğuz Celebe ve 2 oğlunun cesedine ulaşıldı. Baba ve oğullarının cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 4 kişinin cenazesinin bugün Kumluca Mahallesi Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

<< Önceki Haber Feci olay! Ailenin yüreğine 4 ateş birden düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER