Fehmi Koru, Erdoğan'ın camiayı hedef almasının sebebini açıkladı!

Gazeteci Yazar Fehmi Koru, AK Parti'nin yerel seçimler öncesi camiayı hedefe koyduğunu söyledi.

Fehmi Koru: 'Başbakan oy hesabı yapıyor'

Gazeteci Yazar Fehmi Koru, AK Parti'nin yerel seçimler öncesi camiayı hedefe koyduğunu söyledi. Koru, Başbakan'ın camianın üzerine gittiği taktirde oylarını arttırma hesabı yaptığına dikkat çekti. Ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

Fehmi Koru: "Bunların çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Her şeyi söyleyebilirsiniz karşınızdakine size çok yakın bir kesimden söz ediyorsanız, bunun bir sınırı olması gerekiyor."

Gazeteci Yazar Fehmi Koru, Başbakan Erdoğan'ın yerel seçimler öncesi hizmet hareketini hedefe koyduğunu söyledi. Koru, "Seçime gidiliyor 2 ay sonra insanlar sandık başına gidecekler. Oylarını kullanacaklar. Her seçim öncesinde kendisine göre, bir ana tema seçiyor. Galiba bu seçimin ana teması camia konusu." ifadelerini kullandı.

Koru, Başbakan'ın muhalefete yüklenirken bile bunu camia üzerinden yaptığını söyledi. Fehmi Koru: "Nerden biliyoruz başka her konuyu dışlayan hatta diyelim CHP'ye herhangi bir şekilde bir şey söylemesi gerektiği zaman orada bile bir camiadan haraketle bir şeyler söyleme ihtiyacı duymasından biliyoruz." dedi.

Haber Türk'te konuşan Fehmi Koru, Başbakan'ın oylarını arttırma adına, camianın üzerine gittiğine dikkat çekti. Koru, "Zannederim yaptırdığı kamuoyu yoklamaları da kendisine böyle bir teşvik edici bir yol verdi. Camia üstüne gittiği taktirde oylarının artacağını hesap ediyor. Bana biraz doğru gibi gelmiyor." ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Fehmi Koru, Erdoğan'ın camiayı hedef almasının sebebini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER