Fuat Avni: KPSS kumpası tekrar devrede

Bu sefer isim yayınladı, KPSS kumpasını devreye sokacağı idda edilen kişileri yazdı

Fuat Avni: KPSS kumpası tekrar devrede

Twitter fenomeni Fuat Avni, (@fuatavni_f) geçtiğimiz günlerde KPSS kumpasını yazmış ve ''Kumpasın kodu: 3227'' demişti.
Fuat Avni, hükümetin 2010 KPSS'de kopya çekildiği iddiası üzerine başlatılan soruşturmayı cemaate suç isnadı için kullanacağını ancak süreçte yapılan bazı beceriksizlikler sebebiyle operasyondan vazgeçildiğini anlatmıştı. (Çöken 3227 planı ayrıntıları için tıklayınız)

TÜBİTAK'A ISMARLAMA RAPOR, AYARLANAN BİLİRKİŞİLERLE TEYİD ETTİRİLECEK

Fuat Avni, kurgudaki başarısızlık sebebiyle Jandarma, Emniyet ve TÜBİTAK'ın 3 ayrı raporuna rağmen kumpasın mutlaka hayata geçirileceğini belirtirken (yönetimi tamamen değiştirilen) TÜBİTAK'ın kumpas raporunun 3 bilirkişiyle teyid edileceğini iddia etti. 
Polislere ve medya mensuplarına yapılan operasyonların artık -iç güvenlik yasası gibi tepkiyle karşılanan konulardan- bunalan iktidara gündem değiştirmeye yetecek zamanı vermediğini belirten Twitter fenomeni,  bunun için KPSS operasyonunun yapılacağını ifade etti.

Bilirkişi raporunun altına imza atacak -ayarlandığı iddia edilen- 3 akademisyenin adını veren Fuat Avni, bu kişilerin adları, ünvanları ve görevlerini de madde madde yazdı.

''Sahte raporun sonuç kısmı şimdiden hazır, itinayla seçilen akademisyenler sadece altını dolduracak.'' diyen Twitter hesabı son olarak  ''ne yaparsanız yapın, yaptığınız bütün kirli işleri isim isim deşifre edeceğim.'' iddiasında da bulundu.

<< Önceki Haber Fuat Avni: KPSS kumpası tekrar devrede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER