Fuat Avni yeni operasyonu da önceden bildi

Twitter'ın fenomen ismi Fuat Avni, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yürüten polislere operasyon yapılacağını da önceden bildi.

Fuat Avni yeni operasyonu da önceden bildi

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yapan polislere yönelik bu sabah operasyon yapılacağını Twitter’dan duyurdu. Daha önceki polis operasyonlarını da önceden bilen Twitter fenomeni Fuat Avni, saat 6.30'da operasyonunun başlayacağını ifade etmişti.

İşte Fuat Avni'nin attığı Tweet'ler:

"1. Günlerdir yeni operasyonun hesapları yapılıyordu. Bu gece saatlerce süren beklemeden sonra sabah 6:30'da operasyona start verecekler.

2. Yakup Saygılı’nın tutuklanmasını isteyen Tiran, 25 Aralık Operasyonu’nu kapatan savcı İsmail Uçar sayesinde muradına eriyor.

3. Mali Şube’ye yapılacak bir operasyon yolsuzluğu gündeme getireceğinden operasyon cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasına bırakılmıştı.

4. Operasyonu TEM yapmak istemiyordu. Selami bizzat devreye girdi. On civarında adrese yapılacak operasyonda 52 ismi almayı hedefliyorlar.

5. Orhan Kapıcı, Salihoğlu’na ‘İsmail operasyon emrini imzalamaya dünden razı’ demişti. Biatçı İsmail Uçar, boş ve uydurma dosyaya imza attı

6. Dar Oligarklar, Kasırga’ya, Savcı İsmail’in nasıl bir partili olduğunu ve Tiran’a olan sevdasını anlatmıştı. Bugün üzerine düşeni yaptı !

7. Sabahki operasyon Yeni Şafak, Star ve Sabah’a bildirildi. Ellerinden gelen tezviratı yapacaklar. İlk andan itibaren yalana başlayacaklar."



<< Önceki Haber Fuat Avni yeni operasyonu da önceden bildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER