Galatasaray - Anderlecht maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin

Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk mücadele olan Galatasaray - Anderlecht maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Galatasaray Anderlecht maçını şifresiz olarak canlı izleyebilirsiniz..

Galatasaray - Anderlecht maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin

Galatasaray - Anderlecht maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Galatasaray Anderlecht, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Galatasaray Anderlecht maçını 19 Ağustos Salı akşamı saat 21:45'te Star TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz... 



Galatasaray 38 Yıl Sonra Anderlecht İle Karşılaşıyor.
Galatasaray Avrupa Kupalarında Anderlecht takımı ile 38 yıl sonra eşleşti. 1976-77 sezonunda Galatasaray o zamanki adıyla Kupa Galipleri Kupası 2.turunda Anderlecht ile karşılaşmış ve oynadığı iki maçı da 5-1 kaybedip elenmişti. Galatasaray Avrupa kupalarında Belçika takımları ile oynadığı 4 maçta galibiyet alamadı. Anderlecht karşısında iki maçı da kaybeden Galatasaray 2002-03 sezonunda Club Brugge karşısında sahasında 0-0 berabere kalmış deplasmanda ise 3-1 yenilmişti. 

Anderlecht, Türk Takımıyla Avrupa Kupalarında 10 Maç Yaptı.
Belçika'nın Anderlecht takımı Türk takımlarıyla Avrupa Kupalarında 5 kez eşleşti. Anderlecht Avrupa Kupalarında daha önce 2 kez Fenerbahçe, 1 kez Galatasaray, 1 kez Sivasspor, 1 kez de Bursaspor ile eşleşirken bu 5 turun 4 tanesinde başarılı oldu. Belçika temsilcisi, bu 5 eşleşmede oynadığı toplam 10 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alırken; temsilcilerimize karşı 25 gol attı, kalesinde 12 gol gördü. Anderlecht, en son 2010-11 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Bursaspor’u 2-1 ve 2-2 ile elemişti. Anderlecht 2009-10 sezonunda Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Sivasspor ile eşleşmiş ve temsilcimizi sahasında 5-0 yenip, deplasmanda 3-1 kaybetmesine rağmen turu geçen takım olmuştu.  Anderlecht karşısında en başarılı olan takım 2007-08 sezonunda Fenerbahçe olmuştu. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Anderlecht’i sahasında 1-0, deplasmanda 2-0 yenip elemişti. Anderlecht 1976-77 sezonunda Galatasaray’ı iki maçta da 5-1 yenip elerken 1965-66 sezonunda Fenerbahçe karşısında İstanbul’da 0-0 berabere kalmış sahasında 5-1 kazanıp tur atlamıştı. 

Anderlecht, Şampiyonlar Ligi Gruplarında Yer Aldığı Son 7 Sezonda da Sonuncusu Oldu.
Anderlecht Şampiyonlar Ligi gruplarında yer aldığı son 7 sezonda da hüsran yaşadı. Şampiyonlar Ligi gruplarında yer aldığı son 7 sezonda da son sırada kalan Anderlecht elenen taraf oldu. En son 2000-01 sezonunda ilk grubu lider bitirip 2.grup aşamasına geçen Anderlecht bu turda 3.sırada yer alıp elenmişti. Anderlecht geçen sezonda grubunda oynadığı 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi ile son sırada kalmıştı. Anderlecht ayrıca Şampiyonlar Ligi gruplarında deplasmanda oynadığı son 9 maçı kazanamadı.

Cesare Prandelli Şampiyonlar Ligi Gruplarında 12 Maça Çıktı.
İtalyan teknik adam Cesare Prandelli Şampiyonlar Ligi gruplarında daha önce 2 kez yer aldı. Fiorentina’nın başında 2008-09 ve 2009-10 sezonlarında Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayan Prandelli ilk sezon grubunu 3.sırada bitirirken ikinci sezonunda 15 puanla lider olarak gruptan çıkmıştı. Prandelli grup aşamasında 12 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi alırken 19 gol atıp 15 gol yedi.

Galatasaray ASYSK Türk Telekom Arena’da Şampiyonlar Ligi’nde 9 Maçta 4 Galibiyet Aldı.
Galatasaray yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Şampiyonlar Ligi’nde 9 maça çıktı.  Galatasaray bu 9 maçta 4 kez kazanırken 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında Braga’ya 2-0 ve Real Madrid’e 6-1 kaybeden Galatasaray takımı Cluj ile 1-1, Schalke ile 1-1 ve Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında Manchester United karşısında 1-0, Copenhagen karşısında 3-1, Juventus karşısında 1-0 ve Real Madrid karşısında 3-2 galip geldi.

Anderlecht Bu Sezon Oynadığı Tüm Maçlarda Gol Attı, Galatasaray Resmi Maçlarda Gol Yemedi.
Anderlecht 7 haftası geride kalan Belçika Ligi’nde 4 galibiyet 3 beraberlik ile 15 puan topladı ve lider konumda bulunuyor. Anderlecht oynadığı 7 lig maçında da rakiplerine gol atarken toplamda 13 gol atıp 7 gol yedi. Sezon başı oynanan Belçika Süper Kupa maçında da 2-1 kazanan Anderlecht böylece bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atmış oldu. Galatasaray ise oynadığı 3 resmi maçta da kalesinde gol görmedi.

<< Önceki Haber Galatasaray - Anderlecht maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER