Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Devler Ligi’nde ilk iki maçtan 1 puan çıkaran Aslan, bugün Kopenhag karşısında çok kritik bir sınav verecek. Bu önemli maç D Smart platformunda...

Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Geçen sezon yarı final kapısından döndüğü Şampiyonlar Ligi’nde aynı başarıyı tekrarlamak isteyen Galatasaray için kritik gün... İlk maçında Real Madrid’e 6-1 yenilen, ardından Juventus’la deplasmanda 2-2 berabere kalan Cim Bom için bu karşılaşmanın anlamı büyük. Çünkü grupta Madrid’in liderliğe yürüyeceği, ikincilik yarışının Juve ile Aslan arasında geçeceği tahmin ediliyor. Juventus’un ilk hafta Kopenhag deplasmanında 2 puan yitirmesi, bu açıdan Galatasaray’ın lehine oldu. Şimdi Aslan, Kopenhag’la önce Arena’da sonra Danimarka’da üst üste iki maça çıkacak. Juventus da Real Madrid’le kozlarını paylaşacak. Galatasaray bu maçları kazanır, Juve de puan kaybederse, avantaj tamamen Sarı-Kırmızılı ekibe geçecek.

Tıpkı Manchester gibi!

Zira bu hesaba göre Real Madrid, tıpkı geçen sezonki Manchester United gibi liderliği garantilemiş olarak Galatasaray karşısına çıkacak. Bu da İspanya’dan puan alma ihtimalini yükseltecek. Son hafta ise Juventus, Arena’ya gelecek ve büyük ihtimalle her şey bu maçta belli olacak. Şimdi Galatasaray’ın yapması gereken, taraftarın da desteğiyle Kopenhag’ı yıkıp, Juve’nin puan kaybını beklemek.

Muhtemel 11'ler


KOPENHAG: Wiland, Jacobsen, Melberg, Sigurosson, Bengtsson, Gislason, Claudemir, Delaney, Jorgensen, Braaten, Adi

STAT: TT Arena

SAAT: 21.45

YAYIN: Smartspor

HAKEM: Aleksandar Stavrev
<< Önceki Haber Galatasaray - Kopenhag maçı saat kaçta hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER