Galatasaray Eskişehirspor maçı özeti izleyin! İşte maçın golleri ve geniş özeti

Galatasaray Eskişehirspor maçı 3-0 sonuçlandı. Cimbom üç puanı kazandı. Galatasaray Eskişehirspor maçı özeti ve golleri buradan izleyebilirsiniz..

Galatasaray Eskişehirspor maçı özeti izleyin! İşte maçın golleri ve geniş özeti

Galatasaray Eskişehirspor maçının gollerini ve geniş özetini bu sayfa aracılığıyla izleyebilirsiniz. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Galatasaray, Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını dörde düşürdü. Sarı-kırmızılılar, kendi sahasında konuk ettiği Eskişehirspor'u Burak Yılmaz, Chedjou ve Umut Bulut'un attığı gollerle geçti. Galatasaray, yarın lider Fenerbahçe'nin Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyecek.



6. dakikada Hajrovic'in pasında savunmada Akaminko'nun dokunamadığı topla buluşan Burak Yılmaz, üzerine gelen kalecinin yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0.

14. dakikada Hurriyet'in cezasahası dışından sert şutunu kaleci Muslera kornere çeldi.

17. dakikada Selçuk İnan'ın ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda yerde kaldı. Galatasaraylılar bu pozisyonda penaltı bekledi.

28. dakikada Galatasaray mutlak bir golden oldu. Bu dakikada savunmada Akaminko'nun uzaklaştırmak istediği top kısa düştü. Kalecinin önde olduğunu gören Sneijder'in aşırtma vuruşunu kaleci Boffin güçlükle kornere tokatladı.

32. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Sneijder'in kullandığı serbest atışta cezaalanı içinde topa iyi yükselen Chedjou'nun kafa vuruşunda top filelere gitti. 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

54. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Kamara ile duvar pası yapan Jorquera, Muslera ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlağı kaleci Muslera ayakları ile çıkardı.

58. dakikada Sabri'nin cezasahası dışından sert şutunu kaleci Boffin çeldi. Sonrasında Burak Yılmaz müdahele etmek istedi ama Boffin ayakları ile tehlikeyi uzaklaştırdı.

65. dakikada Sabri'nin pasında topla buluşan Hajrovic, sağ çaprazdan cezasahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Boffin, üzerine gelen topu güçlükle çıkardı.

70. dakikada Tarık Çamdal'ın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Necati Ateş'in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

88. dakikada Burak Yılmaz'ın pasında topla buluşan Sabri'nin vuruşunu kaleci Boffin kornere tokatladı.

90. dakikada Galatasaray'ın üçüncü golü geldi. Bu dakikada Burak Yılmaz'ın pasında ön tarafta topla buluşan Umut Bulut, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 3-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Galatasaray'ın 3-0 üstünlüğü ile bitti. 

<< Önceki Haber Galatasaray Eskişehirspor maçı özeti izleyin! İşte... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER