Gözaltına alınan Lokman Kırcılı'dan çarpıcı açıklama

Ankara Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı açıklama yaptı.

Gözaltına alınan Lokman Kırcılı'dan çarpıcı açıklama

Ankara Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı açıklama yaptı. Hakkında gözaltı kararı bulunan Kırcılı, teslim olmadan önce yaptığı açıklamada, Hiçbir zaman makam mevki beklentisi içinde olmadık. Sadece millete hizmet ettik" dedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı verilen Lokman Kırcılı teslim oldu. Bütün çalışmaları yasaların kendilerine verdiği yetki çerçevesinde yaptıklarını belirten Kırcılı, veremeyeceklere hiçbir hesapları olmadığını söyledi.

Kırcılı, teslim olmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emniyet ve istihbarat daire başkanlığına yönelik yeni bir linç ve algı operasyonu ile karşı karşıya olduklarını belirten Kırcılı, "Yaptığımız hiçbir çalışmayı üstlerimizin bilgisi haricinde yapmadığımız gibi bütün çalışmalarımız yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde olmuştur. Verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Devletimiz çağırmış bugün ifade vermek üzere emniyet müdürlüğüne gelmiş bulunuyorum. Geçen yıl Ankara’da terörle mücadelede emniyet müdür yardımcı olarak görev yapıyordum. Şimdi oraya sorgulanmak üzere gideceğim." dedi.  Lokman Kırcılı şunları söyledi:

"Ergenekon ve darbe soruşturmalarını yürüten, terör olaylarını önleyen ve meydana gelen terör olaylarını çok kısa bir süre içinde aydınlatan, uyuşturucu ile mücadele rekor kıran istihbarat daire başkanlığı, önceki yıllarda hiç olmadığı kadar KCK operasyonlarında başarılar elde etmişti.

Fakat bu operasyonları yapan, yürüten polisler cezalandırılmaktadır. Emniyet ve istihbarata bu operasyonların sonunda kurulmak istenen Kürdistan'ın önü açılmıştır.

PKK, El, Kaide, darbe operasyonlarını yapanlar cezalandırılırken, Hizbullah, El-Kaide' class='textetiket' title='El Kaide haberleri'>El Kaide ve IŞİD'in önü açılmıştır ve maalesef oluşan bu güvenlik açığını önümüzdeki günlerde üzülerek seyredeceğiz. Çünkü şu an polisler adeta linç edilip çalışamaz hale getirilirken, terör örgütlerinin önü açılmıştır. Oluşacak bu güvenlik açığının bedelini de maalesef sessiz kalan Türk halkı ödeyecektir.

Darbeciler, PKK'lılar, KCK'lılar dışarı çıkarılırken, bu operasyonları yapan şerefli Türk polisi içeri atılmaktadır.  Pişmanmısınız diye sorarsanız Hayır, bugün de olsa gözümü kırpmadan yine aynı çalışmaları yaparım.


<< Önceki Haber Gözaltına alınan Lokman Kırcılı'dan çarpıcı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER