Gözaltına alınan polislerin avukatlarından önemli açıklama

Sahur vakti gözaltına alınan terör ve yolsuzlukları soruşturan polislerin avukatları, serbest bırakılma ve tutuklamalarla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Gözaltına alınan polislerin avukatlarından önemli açıklama

Sahur vakti gözaltına alınan terör ve yolsuzlukları soruşturan polislerin avukatı Sevgi Şeker, sahur operasyonuyla yolsuzlukların üstünün örtülmek istendiğini söyledi. Şeker, "Yaklaşan cumhurbaşkanı seçimleri öncesi yolsuzluk girdabından kurtulmak amacıyla algılarla oynanmaktadır." dedi.

Avukat Sevgi Şeker, mahkemenin kararının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. 17 ve 25 Aralık tarihlerinde yapılan yolsuzluk soruşturmasının bu operasyonla üstünün örtülmek istendiğini kaydeden Şeker, "Bugün bu insanlara vurulan kelepçeler, birkaç yiğit polisin eline vurulmuyor. İyiliğin, doğruluğun, inanmışlığın, Hakka ve hakikate bağlılığın eline vuruluyor. Bugün bu zalimane uygulamayla aslında birkaç polisin başarılarla dolu kariyerine ket vurulmuş olmuyor. Sizin çocuklarınıza sokakta uyuşturucu satan alçakların, sizin başınıza balyoz indirmek isteyen darbecilerin, sizin ve evlatlarınızın geleceğini çalmak isteyen hırsızların, sizi tehdit ederek kendilerine alan açmayı planlayan teröristlerin ve hainlerin önü açılmış oluyor." ifadelerini kullandı.

Polislerin psikolojik işkenceye de maruz kaldığını belirten Şeker, bu tarz bir yaklaşımın azılı suçlulara bile yapılmadığını söyledi.

<< Önceki Haber Gözaltına alınan polislerin avukatlarından önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER