Gözaltına alınan polislerle ilgili yeni gelişme

Gözaltındaki polislerden 17'si adliyeye sevk edildi...

Gözaltına alınan polislerle ilgili yeni gelişme

Bakan çocukları ile Bilal Erdoğan’ın da şüphelileri arasında yer aldığı yolsuzluk soruşturmasını yürüten polislere yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan emniyet mensuplarından 17'si, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. 
Polislerin, ilerleyen saatlerde savcıya ifade vermesi bekleniyor. 

Dün sabah saatlerinde gözaltına alınan polislerin sağlık kontrolleri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Bugüne kadar gözaltındaki polisler sağlık kontrolüne sivil polis otomobilleriyle getirilirken, bugün çevik kuvvet polisinin otobüsüyle sağlık kontrolüne getirildiler. Basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için çevik kuvvet otobüsünü kapının önüne kadar getiren polis, kapının iki yanında da bekleyip, gazetecileri engellemeye çalıştı. Yoğun güvenlik önlemi altında getirilen polislerden biri “Kral çıplak!” şeklinde bağırdı. Bağıran polise, diğer polisler müdahale etti.

Sağlık kontrolüne getirilen isimler arasında eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakup Saygılı ve polis müdürü Mahir Çakallı da bulunuyor.

Polisler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

CİHAN

<< Önceki Haber Gözaltına alınan polislerle ilgili yeni gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER