Gülerce'den Akit'in kara propagandasına yalanlama

Zaman Yazarı Hüseyin Gülerce'den Akit gazetesinin kara propagandasına yalanlama geldi..

Gülerce'den Akit'in kara propagandasına yalanlama

Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, Akit gazetesinin birinci sayfasında 'İttifakın resmi' başlığıyla yayınlanan haberi yalanladı.

Hüseyin Gülerce, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: 

"Yeni Akit gazetesi benim Yalova'da yaptığım bir görüşmeyi 'ittifakın resmi' diyerek manşet yapmış. Kayseri CHP Büyükşehir başkan adayı Sayın Osman Çilsal, Bahattin Sabahçı aracılığı ile benden görüşme talebinde bulundu. Sayın Çilsal'ın 20. Dönem DYP Kayseri Milletvekili olması hasebiyle bu görüşmeyi gazetecilik açısından da önemsedim. Yalova'da halka açık, Bahattin Sabahçı'nın işlettiği bir kafede görüştük. Görüşme sırasında Sayın Sabahçı 'fotoğraf çektirebilir miyiz' dedi. 'Mahsuru yok' dedim. Sabahçı'nın oğlu fotoğraf çekti. Sayın Sabahçı bu fotoğrafı Facebook hesabına koymuş. Yeni Akit de bunu, gizli görüşmenin belgesi yapmış."

"BİR GAZETECİ OLARAK HERKESLE GÖRÜŞÜRÜM"

"Bu görüşme, Yeni Akit'e göre Cemaat ile CHP ittifakının belgesi imiş... Bu yapılan gazetecilik değil, provokasyondur, Akit'e de yakışır." diyen Gülerce, şöyle devam etti: 

"İkincisi bir gazeteci olarak herkesle görüşürüm. Üçüncüsü, CHP ile Cemaat arasında bir ittifak olduğuna inanmıyorum, doğru bulmuyorum. Kaldı ki, yeminle de ifade ettim, ben hiçbir zaman Cemaat'in sözcüsü olmadım. Bu dönemin bir hayırlı sonucu daha oldu! Benim Cemaat'in sözcüsü olmadığım gerçekten ortaya çıktı... Ben sadece kardeşliğimiz, birliğimiz adına üslup güzelliğini savundum... Yeni Akit gazetesinin provokasyonu yerini bulmaz. Takiyye ithamını da kendilerine iade ederim. İçi dışı bir insan olmayı adamlık bilirim..."

<< Önceki Haber Gülerce'den Akit'in kara propagandasına yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER