Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

En son hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

 Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta, Burdur ve Antalya'nın batı çevrelerinin aralıklı hafif yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'nin güney kesimlerinin gök gürültülü sağanak yağışlı, Sivas çevrelerinin ise sabah ilk saatlerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 


METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

<< Önceki Haber Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER