Hakan Şükür, Twitter'dan tek tek sıraladı

Hakan Şükür, "Yakup Saygılı’nın ifade ve savunması bayağı renkli geçecektir. Umarım her söylediği kayda geçer ve TBMM’deki yolsuzluk komisyonunun önüne gelir." diye konuştu.

Hakan Şükür, Twitter'dan tek tek sıraladı

17 Aralık ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasından sonra AK Parti ile yollarını ayıran İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, aralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Mali Suçlarla Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alınmasına Twitter hesabından tepki gösterdi. Şükür, "Yakup Saygılı’nın ifade ve savunması bayağı renkli geçecektir. Umarım her söylediği kayda geçer ve TBMM’deki yolsuzluk komisyonunun önüne gelir." dedi.

Şükür, fezlekesi hala Meclis'te olan 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddiası ile operasyon yapan polislere gözaltı kararı verildiğini hatırlatarak şu mesajları paylaştı: 

-"Polislere yapılan operasyon doğru ise yanlış olan bunlar mı? 1- ‘TBMM’de yolsuzluk fezlekeleri. 2- TBMM’de kurulan Yolsuzluk Rüşvet Komisyonu.’’TBMM’deki yolsuzluk operasyonu fezlekesi ve 4 bakanın istifası gerçekse, peki yolsuzluk operasyonunu yapanlar gözaltında, veya tam tersi.’Yakup Saygılı’nın ifade ve savunması bayağı renkli geçecektir. Umarım her söylediği kayda geçer ve TBMM’deki yolsuzluk komisyonunun önüne gelir."

<< Önceki Haber Hakan Şükür, Twitter'dan tek tek sıraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER