Hakan Şükür'den Bank Asya'ya anlamlı destek

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür son günlerde acımasız saldırılara hedef olan Bank Asya'yı ziyaret ederek destek verdi.

Hakan Şükür'den Bank Asya'ya anlamlı destek

Hükümetin ve ekonomi yönetimindeki bazı isimlerin hukuksuzca hedef haline getirdiği Bank Asya'ya halk desteği her geçen gün büyüyor. 

Bank Asya'ya bir destek de İstanbul bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'den geldi. Bankanın Genel müdürlük binasına gelen Şükür, başka bankalardaki yatırımlarını Bank Asya'ya aktarmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadar batırılmak istenen farklı yerlere getirilmek istenen bir yapının bir bankanın, Bank Asya'nın, insanların gönülden bağlılıklarını görme şansımız oldu bu da işin güzel tarafı. Açıkçası ben de bireysel olarak her şeyden önce bir vatandaşım milletvekilliğimden ziyade ama ülkesini milletini devletini seven bayrağını seven biri olarak bütün uluslar arası alanda dahil kendi ülkemizdeki yetkililerin de ifade buyurduğu gibi bir bankaya yapılan bu zulmü, bir topluluğa bir zümreye yapılan bu zulmü karşısında durmam gerektiğini düşündüğüm için ben de desteğimi, bende futbolculuk zamanımdan kalma bir çok yatırımım var çalıştığım bankalar var, oradaki mevduatlardan Bank Asya'da değerlendirmek için bu süreçte ben de bu güzel duygulu insanların arasında olmak için Bank Asya ya geldim. İnşaallah bir katkımız olur."

<< Önceki Haber Hakan Şükür'den Bank Asya'ya anlamlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER