Hamzaçebi Emniyet'e operasyonu çok sert eleştirdi

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul'da sabah saatlerinde 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yapan polisler gözaltına alınmasını eleştirdi.

Hamzaçebi Emniyet'e operasyonu çok sert eleştirdi

 17 Aralık operasyonunu ortaya çıkaran, soruşturan bütün kişi ve kurumlarla kamu görevlilerinin susturulmak, korkutulmak ve onları cezalandırmak istendiğine dikkat çeken Hamzaçebi, "Bunlar sonucu değiştirmeyecektir. Yapılanlar, Binbir Gece Masallarında olduğu gibi son günü uzatmaktır. Uzatılabildiği kadar uzatılacaktır. Korkunun ecele faydası yoktur. O soruşturmada ortaya çıkan bilgilerin, belgelerin hesabı mutlaka sorulacaktır." ifadelerini kullandı. 

 
"HESAP MUTLAKA SORULACAK"

Emniyet'e yapılan operasyona ilişkin bir soruyu yanıtlayan Hamzaçebi, "17 Aralık operasyonunu ortaya çıkaran, soruşturan bütün kişi ve kurumları kamu görevlilerinin susturulmak, korkutulmak ve onları cezalandırmaktır.” dedi. 17 Aralık operasyonunun intikamı alınmaktadır. Aslında 17 Aralıkta "Hükümetin öldüğünü" iddia eden Hamzaçebi, "Ama bunlar sonucu değiştirmeyecektir. Yapılanlar, Binbir Gece Masallarında olduğu gibi son günü uzatmaktır. Uzatılabildiği kadar uzatılacaktır. Korkunun ecele faydası yoktur. O soruşturmada ortaya çıkan bilgilerin, belgelerin hesabı mutlaka sorulacaktır. TBMM Araştırma Komisyonu kurulmuştur ama çalışması engellenmektedir. CHP’nin vermiş olduğu Meclis Soruşturma önergesi işlem görmeksizin Erdoğan Köşk’e çıkmıştır. Bunlar sonucu değiştirmez. Hesabı mutlaka sorulacaktır. " diye konuştu. 

CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaçebi Emniyet'e operasyonu çok sert eleştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER