Hastanede skandal olay!

Sezaryen sonrası kadının karnında unutulan ameliyat bezi bağırsaklarını çürüttü!

Hastanede skandal olay!

Osmaniye Devlet Hastanesi Kadın Doğum servisinde sezaryenle doğum yapan 40 yaşındaki kadının karın ağrıları dinmeyince iddiaya göre önce safra kesesinde taş var denilerek safra kesesi alındı. 

Ağrılar dinmeyince çekilen tomografide karında fark edilen kitlenin 4 ay önceki sezaryende unutulan ameliyat bezi olduğu fark edildi. Bezin çürüttüğü bağırsaklar ameliyatla kesilip temizlendi. Biri dört aylık 7 çocuk annesi kadın şimdi yaşam mücadelesi veriyor.

İddialara göre 3 Kasım 2014 günü Osmaniye Devlet Hastanesine doğum için giden 40 yaşındaki Derya Örsdemir sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Derya Örsdemir taburcu olmasından sonra ağrıları bir türlü geçmedi. Her geçen gün ağrıları artan Derya Örsdemir yine doğumu yaptıran doktora götürüldü. Derya Örsdemir'in eşi Abdullah Örsdemir, doktorun ağrının ameliyattan değil safra kesesindeki taştan kaynaklandığını söylediğini aktarıp başlarından geçenleri şöyle dile getirdi: 

'BÜYÜK ÇAPTA BİR BEZİN ÇIKTIĞINI GÖRÜNCE ŞOK OLDUM'

"Eşim taburcu edildikten sonra sol tarafındaki ağrı şikâyetinden dolayı tekrar hastaneye götürdüm. Doktorlar ultrasonda baktı bir şey bulamadı. Eve gidince tekrar rahatsızlandı bir daha hastaneye getirdiğimde safrasında taş olduğunu söylediler. Safrası alındı. Safrası alındıktan sonra yine ağrılar devam etti. Tekrar yine aynı doktora getirdiğimizde tomografiye yönlendirdi. Tomografi sonuncunda içinde bir kitle olduğu saptandı. Ben de aynı hastanede ameliyat olmaması için özel bir hastanede ameliyat ettirdim. İçinden büyük çapta bir bezin çıktığını görünce şok oldum. Bunun yanında eşimin bağırsaklarından bölüm bölüm kesilip alınmış. Bundan dolayı da kalıcı hasar meydana geldi. Benim biri 4 aylık, 7 çocuğum var. Eşim yaşam mücadelesi veriyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Doktor hatasından dolayı bezin 3 ay süresince orada kaldığından dolayı bez bağırsakları çürüttüğü için bağırsakları kesmek zorunda kaldılar. Doktordan ve hastaneden şikayetçi olmak için hemen gerekli yerlere başvuracağım.”

CİHAN
<< Önceki Haber Hastanede skandal olay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER