Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde?

Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl seyredecek?

Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde?

 Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava durumu tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre: Hava sıcaklığının, kuzey, iç ve batı bölgelerinde 1 ila 4 derece artması beklenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Kuzey Ege kıyıları ile zamanla İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve batı bölgelerinde 1 ila 4 derece artması beklenirken, rüzgar, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege Kıyıları ve Marmara'nın güneybatısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.


HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı bölgelerimizde 1 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege Kıyıları ve Marmara'nın güneybatısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
<< Önceki Haber Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER