Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde?

İşte en son hava durumu tahminleri

Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde?

 Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava durumu tahminleri...

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İzmir çevrelerinde aralıklarla devam eden yağışlara ilave olarak, zamanla Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kısa süreli sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Marmara'nın batısı ile Akdeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.


METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 
<< Önceki Haber Hava durumu ile ilgili son tahminler ne yönde? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER