Hırsızların, Erdoğan fotoğraflı taktiğini polis yutmadı

Hırsızlar, polisten kurtulmak için Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını kullandılar..

Hırsızların, Erdoğan fotoğraflı taktiğini polis yutmadı

Ümraniye'deki bir iş yerinden çaldıkları çelik kasayı otomobille Avrupa Yakası'na götürmeye çalışan 3 kişiye köprü üzerinde operasyon düzenlendi. Güven timleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde durdurulan 34 JK 9334 plakalı otomobilin bagajında henüz açılmamış çelik kasa bulundu.

Çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları öğrenilen Nuhat A., Adem B. ve Abdullah G. kelepçelenerek gözaltına alındı. Hırsızların polise yakalanmamak için Başbakan Erdoğan'ın resmini otomobilin önüne koymaları ise pes dedirtti.

İddialara göre, sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki bir iş yerine giren zanlılar, içinde bir miktar altın ve paranın bulunduğu çelik kasayı alarak kaçtı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri olayda kullanılan otomobilin plakasını belirledi. Güven timleri tarafından takibe alınan otomobil Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde durduruldu. Polise direnen 3 kişi zor kullanılarak etkisiz hale getirildi. Ümraniye'den çalınan çelik kasa ise otomobilin bagajında bulundu. Zanlıların kasayı henüz açamadıkları, parçalamak için Avrupa Yakası'na götürmeye çalıştıkları öğrenildi. Çelik kasa ve zanlılar polis ekipleri tarafından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan ilk incelemede zanlılardan Adem B.'nin mukavemet, yaralama ve cinsel istismar suçlarından, Abdullah G.'nin hırsızlık ve uyuşturucu, Nuhat A'nın ise değişik suçlardan sabıkalı olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu arada, zanlıların kullandığı otomobildeki Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafı ise dikkat çekti. Otomobilin önüne konulan fotoğrafın renkli ve fotokopi olduğu görüldü. Zanlıların polisin kendilerini durdurmaması için Erdoğan'ın fotoğrafını taşıdıkları iddia edildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızların, Erdoğan fotoğraflı taktiğini polis yutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER