İstanbul'da şiddetli fırtına! İnşaat iskeleleri vatandaşın üstüne düştü

İstanbul'da şiddetli fırtına sebebiyle çeşitli yerlerden kaza haberleri geldi. Beyoğlu'da şiddetli rüzgar nedeniyle bir inşaatın iskelesi çöktü.

Taksim'de iskele çöktü, yaralılar var - İlk görüntüler!

İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle büyük bir faciadan dönüldü. Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam eden bir inşaatın iskeleleri çöktü. Kaza sonucu biri çocuk beş kişi yaralandı.

Aniden başlayan fırtına, Divan Otel'inin ve Gezi Parkı'nın karşısında bulunan, Taksim Elmadağ'da yapımı devam eden inşaatın iskelelerini uçurdu. O esnada seyir halindeki dört araç iskelelerin altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonucu biri çocuk, beş kişi şekilde yaralandı. Taksim'den Şişli yönüne trafik tamamen kapatıldı. 

Kazanın ardından Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan ağaçların büyük bir faciayı engellediği görüldü. Caddede bulunan ağaçlar, devrilen iskelelerin Tarlabaşı'ndan gelen tünelin çıkışına düşmesini engelledi. Eğer çöken iskele tünel çıkışına düşseydi onlarca araç enkaz altında kalacaktı.



TAHTA LEVHALAR ARAÇLARIN ÜZERİNE UÇTU

Öte yandan Merter'de bir inşaatın tahta levhaları araçların üzerine uçtu. Onlarca araç zarar gördü. Merter Yanyolu trafiğe kapandı.

SULTANBEYLİ'DE FIRTINA BİR İNŞAATIN PARAVANLARINI UÇURDU!

Sultanbeyli'de ise fırtına bir inşaatın paravanlarını uçurdu, ilk belirlemelere göre 2 işçi yaralandı.
<< Önceki Haber İstanbul'da şiddetli fırtına! İnşaat iskeleleri vatandaşın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER