İşte seferleri durdurulan toplu taşıma araçları

1 Mayıs dolayısıyla İstanbul'da alınacak güvenlik tedbirleri ile kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İşte seferleri durdurulan toplu taşıma araçları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın metrobüs seferlerinin Topkapı'dan sonra yapılmayacağını açıkladı.

İBB: "Yarın Metrobüs seferlerinde Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına yolcu taşınmayacak. Metrobüs seferlerinde Avrupa Yakasında Beylikdüzü-Topkapı seferleri yapılacak. Topkapı'dan sonra yolcu taşınmayacak.

Karaköy, Eminönü, Sirkeci ve Beşiktaş iskeleleri kapalı olacak, bunun dışında bütün seferler devam edecek. Kabataş - Taksim finüküler seferleri yapılamayacak.

Saat 06.00'dan itibaren Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosunun Yenikapı-Şişhane-Taksim istasyonları hizmet vermeyecek."

VAPURLAR DA İPTAL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yaptığı açıklamaya göre de Karaköy, Eminönü, Sirkeci ve Beşiktaş iskelelerini kapalı olacak ve bu iskelelerden sefer yapılmayacak. 

MARMARAY ÇALIŞACAK

Marmaray'la ilgili de konuşan Mutlu, 'Marmaray çalışacak. Herhangi bir kısıtlama yok. Kartal-Kadıköy metrosu da çalışacak.' dedi.

FİNİKÜLER ÇALIŞMAYACAK

Osmanbey'den, Taksim arası, metro başta olmak üzere Taksim Meydanı'na çıkan ve yukarıda belirtilen toplanma ve yürüyüş güzergahlarında tramvay, füniküler sistem, tarihi tramvay ve benzeri araçlar çalışmayacak.

KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

MECİDİYEKÖY

1 Mayıs'ta saat 08.00'den itibaren Mecidiyeköy Metro'dan başlayarak Halaskargazi ve Cumhuriyet caddeleri, Taksim Alanı'na girişe kadar olan güzergaharaç trafiğine kapatılırken, alternatif güzergah olarak E-5 Karayolu ile Piyalepaşa Bulvarı, Fişekhane Deresi Caddesi-Kasımpaşa belirlendi.
 
UNKAPANI

Fatih Unkapanı Köprüsü'nden, Tarlabaşı Bulvarı'nı takiben Taksim Alanı'nakadar olan güzergah trafiğe kapatılacak. Buna alternatif olarak, Atatürk Bulvarı'ndan Unkapanı Köprüsü'ne girmeden Ragıp Gümüşpala Caddesi'ni takiben Galata Köprüsü üzerinden Kemaraltı Caddesi'nden Beşiktaş'a gidilebilecek.
 
BAKIRKÖY

Atatürk Havalimanı'na gitmek isteyen sürücüler Bakırköy sahil yolunu kullanabilecek, Eyüp'e gitmek isteyenler ise Atatürk Köprüsü'ne girmeden sağdan Kadir Has Caddesi'ni kullanacak.
 
DOLMABAHÇE

Dolmabahçe önü ve İnönü Stadyumu'nun bulunduğu yerden İnönü Caddesi'ni takiben Taksim Alanı'na kadar olan güzergah araç trafiğine kapatılacak. Alternatif olarak Beşiktaş-Karaköy-Eminönü-Sahil Yolu istikameti kullanılabilecek.
 
METRO-FİNİKÜLER ÇALIŞMAYACAK

Osmanbey'den, Taksim arası, metro başta olmak üzere Taksim Meydanı'na çıkan ve yukarıda belirtilen toplanma ve yürüyüş güzergahlarında tramvay, füniküler sistem, tarihi tramvay ve benzeri araçlar çalışmayacak.

<< Önceki Haber İşte seferleri durdurulan toplu taşıma araçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER