Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak ve Nehir Erdoğan gözaltına alındı

Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, İlker Aksum, Şahin Irmak, Gökçe Özyol ve Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu bir çok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Günaydın gözaltına alındı

İstanbul merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Engin Günaydın, Nehir Erdoğan ve Şahin Irmak'ın bulunduğu yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı.
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bodrum ve Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda, aralarında oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve Şahin Irmak'ın da bulunduğu yaklaşık 30 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, peyderpey İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getiriliyor.
İzmir'de gözaltılar
Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde İzmir'in Çeşme ilçesinde bazı otellerde de arama yapıldı. Tatil için ilçede bulunan ve gözaltına alınan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir, Murat Eken ve Engin Günaydın işlemlerin ardından İstanbul'a götürüldü.
<< Önceki Haber Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak ve Nehir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER