MHP'ye en yakın gazeteden Ankara'yı sarsacak şok manşet!

MHP'ye yakınlığıyla tanınan Ortadoğu Gazetesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok konuşulacak bir iddiayı manşetine taşıdı.

MHP'ye en yakın gazeteden Ankara'yı sarsacak şok manşet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk’e çıkarken ilk icraatının MİT’e “MHP’yi içeriden karıştırın” talimatı verdiği iddia edildi.  MHP'ye yakınlığıyla tanınan Ortadoğu Gazetesi'nde yer alan habere göre, MHP’den duyduğu rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan’a “MHP içinde klik ve kaos oluşturmak üzere harekete geçin!” emri verdi. Erdoğan, Köşk’e çıkmadan bir gün önce MHP hakkında yakışıksız ve asılsız iddialarda bulunarak, gerginliği, çatışmayı ve bölünmeyi körüklemiş ve MHP’yi siyaset dışı bırakmak için her şeyi yapabileceğini göstermişti.

MHP, bir süre önce Meclis’ten geçirilen düzenleme ile MİT’in Erdoğan’ın çiftliği haline getirildiğine dikkati çekmiş, “Ülke Milli İstihbarat Cumhuriyeti’ne dönüşmekte, yeni bir paralel devlet ihdas edilmiş olmaktadır. Kişisel verileri, özel hayatın gizliliğini, iletişim ve basın özgürlüğünü koruyan diğer kanunlardaki hükümler MİT için geçersiz kalmıştır. Temel hak ve hürriyetleri hedef alan teklifi de Anayasa’ya aykırı hükümler bulunmaktadır” itirazında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk’e çıkarken ilk icraatının MİT’e MHP’yi içeriden karıştırma talimatı vermek olduğu öne sürüldü. Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan’a “MHP içinde klik ve kaos oluşturmak üzere harekete geçin!” emri verdi. Erdoğan Köşke çıkmadan bir gün önce de yakışıksız ve asılsız iddialarda bulunarak, MHP’yi hedefe koymuştu.
 



 
<< Önceki Haber MHP'ye en yakın gazeteden Ankara'yı sarsacak şok manşet! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER