MKE'nin yetkili bayiinde büyük soygun

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu yetkili bayiinde büyük soygun....

MKE'nin yetkili bayiinde büyük soygun

Başkent Ankara'da, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yetkili mermi bayisi olan ve aynı zamanda av ürünleri satan dükkana giren kimliği belirsiz şahıslar jandarma astsubaya ait bir silah, 30 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet otomatik tüfek ve 7-8 adet havalı tüfeği alarak kaçtı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 03:00 sıralarında Yenimahalle'de yaşandı. İvedik Caddesi üzerindeki bayiye gelen kimliği belirsiz şahıslar dükkanın kepengini asılarak yere indirdi. Şahıslar, ardından yan taraftaki apartmanın girişinden aldıkları büyük bir çiçek saksısıyla dükkanın camlarını kırdı. İçeri giren şahıslar dükkanda bulunan jandarma astsubaya ait bir adet zigana marka silah, 30 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet otomatik tüfek, 7-8 adet havalı tüfeği alarak olay yerinden kaçtı.

Olayı gören şahıslar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen asayiş ekipleri dükkan içerisinde bir süre inceleme yaptı. Ardından bayiye gelen olay yeri inceleme ekipleri silahlar, cam kırıkları, çiçek saksısı, kapı kirişleri ve diğer büro malzemeleri üzerinde parmak izi incelemesi yaptı. Cadde üzerindeki mobese görüntülerini incelemeye alan ekipler görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Ekipler şahısların 5 kişi olduğunu ve çalıntı iki araçla olay yerine geldiklerini tespit etti. Görgü tanıkları daha detaylı ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Bayideki incelemelerini tamamlayan olay yeri inceleme ekipleri de topladıkları delilleri emniyete götürdü. Aynı yerde daha önce de benzer bir vakanın yaşandığı öğrenilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(CİHAN)
<< Önceki Haber MKE'nin yetkili bayiinde büyük soygun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER