Maganda kurşunuyla öldü

İftar davetinden dönen kadın maganda kurşunuyla başından vuruldu...

Maganda kurşunuyla öldü


Bağcılar’da ailesiyle birlikte iftar davetinden dönen Ayla Özsoy (42), kimliği belirsiz kişilerin otomobilden açtığı rastgele ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. Özsoy’un cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Özsoy’un yakınları ise polisin ilgisizliğinden yakındı.

Olay, Çınar Mahallesi, Osmangazi Caddesi 12 numara önünde, saat 01. 30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Ayla Özsoy ve eşi Naci Özsoy, akrabalarıyla birlikte yakınlarının iftar davetine gitti. Özsoy ve beraberindekiler, evlerine geri döndüğü sırada içerisinde 3 kişi olduğu iddia edilen ve plakası alınamayan otomobilden etrafa rastgele ateş edildi. Osmangazi Caddesi üzerinde kaldırımda yürüyen Ayla Özsoy bir anda yere yığıldı. Özsoy’un bayıldığını sanan yakınları kanı görünce vurulduğunu anladı. Özsoy, olay yerine çağrılan ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özsoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. 

Acı olayı haber alan Özsoy’un yakınları hastaneye akın etti. Yakınları, uzun süre Özsoy’un kaldırıldığı morg önünde bekledi. Ayla Özsoy’un cenazesi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Özsoy’un akrabaları polisin ilgisizliğinden dert yandı. Olay anında Ayla Özsoy’un yanında bulunan Veysel Çoban, iftara gittiklerini, olayın iftar dönüşü Çiftlik Kavşağı’nda meydana geldiğini aktardı. Hızla geçen bir araçtan rastgele ateş edildiğini dile getiren Çoban, kurşunlardan birinin Ayla Özsoy’un başına isabet ettiğini söyledi. Özsoy’un ilk önce bayıldığını zannettiklerini ifade eden Çoban, kanı görünce vurulduğunu anladıklarını belirtti. 

Özsoy’un akrabalarından Müslüm Tanoba da, olayın misafirlik dönüşü meydana geldiğini söyledi. Tanoba, Ayla Özsoy’un başına isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini belirtti. Silah sesini duyan çevredekilerin de panikle kendilerini yere attığını aktardı. Tanoba, 3 saat boyunca morg önünde beklediklerini ancak polisin olayla ilgilenmediğini iddia etti. Ayla Özsoy’un 15 yıl boyunca çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğü ve 5 yaşında bir kız çocukları bulunduğu bilgisini verdi. Ayla Özsoy’dan geriye ise akrabalarıyla birlikte yediği son iftar yemeğinde çektirdiği fotoğraf kaldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Maganda kurşunuyla öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER