Merhum Yazıcıoğlu'nun annesi hayati tehlikeyi atlattı

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu hayati tehlikeyi atlattı

Merhum Yazıcıoğlu'nun annesi hayati tehlikeyi atlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu hayati tehlikeyi atlattı. Yoğun bakımdan çıkan Yazıcıoğlu’nun tahlillerinin normale dönmesinin beklendiği ifade edildi. 

BBP’nin merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu 4 gün önce kalp krizi geçirince Sivas Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan anjiyo sonrası kalbine stent takılan 92 yaşındaki Yazıcıoğlu bir süre yoğun bakım ünitesinde tutuldu, daha sonra Kardiyoloji servisine alındı. Kalp krizi riskini atlattığı öğrenilen Fidan Yazıcıoğlu’nun tahlil sonuçlarının normale dönmesinin beklendiği öğrenildi. Ziyaretçi kabul edilmediği, basının da görüntü alınmasına izin verilmediği Fidan Yazıcıoğlu’nun hafta sonu da hastanede tedavisine devam edileceği belirtildi. 

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Adem Tatlısu, yaptıkları anjiyo sonrası kalbine 2 stent takıldığını ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ettiklerini belirterek, "Kalp krizi riskini atlattı, beslenmesi ile ilgili tedavi uyguluyoruz. Tahlillerinin de normale dönmesini bekliyoruz. Bu nedenle hafta sonu da hastanede gözlem altında bulunmasını planlıyoruz." dedi

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, annesinin şu an daha iyiye gittiğini ancak bir şey yiyemediği için beslenme sorunu olduğunu ifade etti.
<< Önceki Haber Merhum Yazıcıoğlu'nun annesi hayati tehlikeyi atlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER