'Müftü karısıyım' diyen kadından pes dedirten savunma!

'Müftü eşi' olmayan ve başörtüsü kullanmadı CHP tarafından da doğrulanan Gül Taşlı Cenal'ın CHP'den ihraç edileceği iddia edildi

'Müftü karısıyım' diyen kadından pes dedirten savunma!

Ve CHP ilk adımı atıyor: Müftü eşi olmayan ve başörtüsü kullanmayan Gül Taşlı Cenal partiden ihraç edilecek...

Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan 'başörtülü kadın', CHP’li eski ilçe başkanının karısı çıkmıştı. CHP, aynı zamanda parti üyesi olan Gül Taşlı Cenal hakkında disiplin süreci başlattı.

Edinilen bilgilere göre Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal’ın eşi olan Gül Taşlı Cenal çektiği video görüntüsüne ilişkin olarak yakın çevresine, “Tepkimizi mizansen yoluyla ortaya koymak istedim, bir kurguydu. Fakat videoyu yayınlamak gibi bir niyetim yoktu. 10- 12 yaşlarındaki yeğenlerim tarafından çekilen video iradem dışında sosyal medyada yayınlandı. Zaten fark eder etmez videoyu sildik. Ancak geçen sürede kayıt dağılmış oldu” bilgilerini verdi.

EĞİLİM İHRAÇ YÖNÜNDE

Hürriyet'in haberine göre, videoda ifade ettiği müftü eşi olmayan ve başörtüsü kullanmayan Gül Taşlı Cenal ile ilgili olarak Burhaniye İlçe Başkanlığı yönetimi bu akşam toplanacak. İlçe yönetiminin eğiliminin Gül Taşlı Cenal’ın partiden ihraç edilmesi yönünde olduğu öğrenildi.

"GEREKEN ADIMLAR ATILACAK"

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da gelişmelerle ilgili olarak “Gül Taşlı Cenal eski ilçe başkanımızın eşi. Kendisin videosuyla ilgili olarak da mizansen bir çalışma. İlçe başkanlığı gereken adımları atacak” bilgisini verdi.

 
<< Önceki Haber 'Müftü karısıyım' diyen kadından pes dedirten savunma! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER