Necati Şaşmaz konuştu, Twitter yerinden oynadı!

Necati Şaşmaz ile Hasan Kaçan Başbakan Erdoğan ile Gezi Parkı'nı görüştü. Necati Şaşmaz'ın konuşması ise Twitter'da olay oldu.

Necati Şaşmaz'ın Twitter'ı sallayan konuşmasının tamamı! İzleyin



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçan ile AK Parti Genel Merkezi'nde "Taksim Gezi Parkı olaylarıyla" ilgili görüştü. Oyuncular toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk söz alan Hasan Kaçan, "İzlenimime göre, artık Başbakan'da ciddi bir adım attı. Gençlerin güvenliğinden endişe duyduğunu anlattı." ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı'ndaki eylemci gençlerin de bu adıma karşı bir adım atmasını isteyen Kaçan, "Dileklerimizi de arkadaşımızın dileklerini de Başbakan'a ilettik." dedi.

Daha sonra mikrofonların başına geçen oyuncu Necati Şaşmaz ise konuşmaya espri ile başladı. 

Sözlerine başladıktan ve birkaç cümle konuştuktan sonra "Sesim geliyor mu?" diyen Şaşmaz, "Dublörümü çağırmadım, kusuruma bakmayın." diyerek espri yaptı.

Şaşmaz, "Türkiye bu yaşananları hak etmedi. Dinleyen bir toplum olmamız gerekiyor. Bu ülkeye nazar değmiştir. Bu gemide hepimiz varız, batarsak hep beraber batarız. Dua edelim." diye konuştu.

Topçu Kışlası'nı merak ettiğini belirten oyuncu Şaşmaz, "Başbakan animasyonlarıyla gösterdi. Bu proje ile çok fazla yeşil olduğunu gördüm." dedi.

Başbakan Erdoğan'a da "Birlikte bir gün gidelim Gezi Parkı'na" dediğini, Erdoğan'ın ise "İnşallah gideriz" dediğini bildirdi.

Öte yandan yaptığı açıklamayla ne dediği tam olarak anlaşılmayan, ağır ve aralıklı konuşan Necati Şaşmaz  Twitter'ı salladı. Kullanıcıların paylaştığı #direntürkçe etiketi ve oyuncunun ismi TT listesine girdi. 

İşte atılan tweetler'den bazıları:

-Allah'ını seven Necati Şaşmaz'ın üstüne Türkçe Gramer kitabı atsın.

-Gezi protetocuları 15 gün de Necati Şaşmaz'ı protesto için orda yatsalar HAKLARI valla..

-Necati Şaşmaz'ın orantısız basın açıklamasına maruz kalmak.

-Polisin Necati Şaşmaz'a susması için Toma ile dalmasından korkuyorum.

-Dublajsız Necati Şaşmaz; bi' Polat Alemdar değil..

-Necati Şaşmaz'ın basın açıklaması: Kedilerin gözleri fosforludur fsjlsisahjsah sinirlerim bozuldu kusura bakmayın asfdjskagsja

-Necati ŞAŞMAZ Konusuyor mu ? Yoksa Rol icabi Konusuyor gibi mi yapiyor... Eger Konusuyorsa Simultane istiyorum Alt yazi da olabilir..!!

-Keşke MAHEKEME Necati Şaşmaz için "konuşmayı durdurma" kararı vermiş olsaydı...

-Necati Saşmaz dizide bile kendi konuşmuyor, sahnelerini seslendiriyorlar bügünde acaba playback mı yaptı basbakanla konuşurken ..

-Necati Şaşmaz'ın açıklamalarından sonra Dil Anlatım öğretmenlerinin %50'sini evde zor tutuyoruz.

-SON DAKİKA: Necati Şaşmaz'ı dinleyen 3 dil bilimcisinin beyin ölümü gerçekleşti.

-Necati Şaşmaz Gezi arabulucuysa Nihat Doğan da  Martin Luther King'dir.. Şaşmaz'ın açıklamasını anlayan biri bize tercüme edebilir mi?

-Necati Şaşmaz'ın ikinci bir açıklama yapma tehlikesi nedeniyle, basın mensuplarına maske dağıtıldı... #direntürkçe

-Necati Şaşmaz'ın söylediklerini anlayacak bir zeka küpünü bu ülke henüz yetiştirmedi :D #direntürkçe

-Necati Şaşmaz'ın konuşmasını dinledikten sonra bildiğim Türkçenin %50 sini unuttum, diğer %50 sini zor tutuyorum. #direntürkçe

-Necati Şaşmaz'ın basın açıklamasından sonra böyle bir olayn tekrar yaşanmaması için direnişçilr Topçu Kışlası inşaatına başladı 

-Aşırı doz Necati Şaşmaz esprileri okuyan 127 genç acile kaldırıldı.

-necati şaşmaz'dan sonra özgüvenim arttı. çekilin ben de başbakanla konuşup açıklama yapmak istiyorum bir sürü derdim var bilmiyonuz hiç.

-Necati Sasmaz demecinin alt metin incelemesinin ancak onumuzdeki yil tamamlanabilecegi bildirildi (teyit edilmemis)

-Direnişin ilk günlerinde hükümet Necati Şaşmaz kartını oynasa Taksim bir anda boşalırdı.

-Necati Şaşmaz'ın verdiği röportajı anlamaya çalışan felsefe profesörü mesleği bıraktı. Şimdi çaycılık yapıyor

-Ama Necati Şaşmaz'a da hak vermek lazım adam son 12 senedir dublajsız ve repliksiz konuşmamış ki. Oraya çıkartırsanız tabi olacağı bu!

-Hayatta iki şeyi anlayamadım; 1- Necati Şaşmaz'ın konuşmasını. 2- Tekrarını .

-Başbakan, "Anladığınız dilden konuşuruz" derken Necati Şaşmaz'dan bahsetmiyordur umarım. Eğer öyleyse gerçekten işimiz zor..

-Necati Sasmaz:Ben buraya neden ciktim?Nasil ciktim?Bunu izaha gerek yok.Yurudum ciktim.Cikmamis ta olabilirim.Bence nazara geld........

-bi dakka ya ben anlamadım şimdi,necati şaşmaz'ın kedisi mi kaçmış?gözleri de fosforlu:))

<< Önceki Haber Necati Şaşmaz konuştu, Twitter yerinden oynadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER