PFDK ceza yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'ye de 3 maç men cezası verdi.

PFDK ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayseri Erciyesspor maçında küfrettiği gerekçesiyle Gökhan Töre'ye 3 maçtan men cezası, Sivassporlu Cicinho'ya 2 maçtan men cezası, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti, Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar'a 60 gün hak mahrumiyeti ve Galatasaray Kulübü'ne 20.000 TL para cezası verdi.

PFDK'dan yapılan resmi açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 30.10.2014 tarih ve 26 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın 25.10.2014 tarihinde, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

6- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 27.10.2014 tarihinde oynanan SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu GÖKHAN TÖRE'nin müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

karar verilmiştir.
<< Önceki Haber PFDK ceza yağdırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER