Polislere yapılan baskını bu sefer de onlar üstlendi

Aydınlık Gazetesi bugünkü manşetinden sahur vakti polislere yönelik yapılan operasyonu kastederek, "F tipi davası AKP'nin değil bizim davamızdır" dedi.

Polislere yapılan baskını bu sefer de onlar üstlendi

Aydınlık Gazetesi bugünkü manşetinde, sahur vakti polislere yapılan baskınla ilgili bir haber yayınlayarak "F tipi davası AKP'nin değil bizim davamızdır" dedi. Haberde eski Ergenekon ve Balyoz sanıklarının davaya müdahil olacağı açıklandı. 

22 Temmuz gecesi sahur vaktinde evleri basılan polislerle ilgili davaya katılacaklarını belirten Aydınlık; Çetin Doğan, İsmail Hakkı Pekin, Ahmet Zeki Üçok ve Nusret Senem'in KCK, Balyoz ve Ergenekon'u soruşturan polislere yönelik operasyona avukatları aracılığıyla 'müdahil' olacaklarını açıkladı. 
 
Haberde şu ifadeler yer aldı: "Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk gibi davalardan yargılanan askerler ve aydınlar F tipi örgüte açılan soruşturmayı, Aydınlık'a değerlendirdi. F tipinin Türkiye'nin güvenlik sorunu olduğunu kaydeden yurtseverler, bu yasa dışı örgütün bir an önce dağıtılması gerektiğini ifade ettiler. Mevcut soruşturmanın genişletilmesi gerektiğini vurgulayarak ellerindeki belgeleri savcılığa vereceklerini belirttiler"

İKİ GÜN ÖNCE DE İŞÇİ PARTİSİ ÜSTLENMİŞTİ

Genel Başkanlığını Doğu Perinçek’in yaptığı İşçi Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, sahur vakti polislerin gözaltına alındığı operasyonun gerçek sahibinin kendileri olduğunu açıklamıştı. 

 “Operasyonun sahibi biziz.” diyen Senem, "F tipi örgüte yönelen soruşturma bütün cumhuriyet güçlerinin, bizim savaşımızdır." şeklinde açıklama yaptı.  



<< Önceki Haber Polislere yapılan baskını bu sefer de onlar üstlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER