Poşetli dede'nin 'milyonu' pes dedirtti

Konya'da sokaklarda yaşayan Poşetli dede'nin 1 milyon 100 bin tl'lik mirası beraberinde birçok akraba getirdi...

1 milyon lirası olan poşetli dedenin yakınları varmış!

Konya'da geri manevra yapan otobüsün altında kalarak can veren ve hesabındaki birikimi ile herkesi şaşkına çeviren poşetli dedenin yakınları ortaya çıktı. 35 yıldır yalnız yaşayan dedenin cenazesini 2 yeğeni almaya geldi. Dedenin birikiminin bir kısmı köyünün ihtiyaçları için kullanılacak, geri kalanı varisleri arasında bölüşülecek. 

 Poşetli dede'nin banka hesabında 1 milyonun üzerinde parası olduğunun gazete ve televizyonlarda haber olmasından sonra, 34 yıldır bir kere bile arayıp sormayan, akıllarına dahi getirmedikleri poşetli dede birden bire en sevdikleri akrabaları oluverdi. Konya'ya gelen akrabaları poşetli dede'nin ardından ağıtlar yakıp, gözyaşları döktü. Bunca yıl tek başına sokaklarda, esnaflardan topladığı paralarla yaşayan dedenin, mirasından sonra akrabalarının tek tek ortaya çıkması ve 34 yılın ardından sahip çıkmaları akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

Cenazenin aile teslim edilmesinin ardından konuşan dedenin yakınları otobüs şoföründen davacı olacaklarını söyledi. Yeğeni ise herkesi şaşkına çeviren birikim ilgili açıklama yaptı, bir kısmının bağışlanacağını diğer kısmının varisleri arasında bölüşüleceğini söyledi. 
<< Önceki Haber Poşetli dede'nin 'milyonu' pes dedirtti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER