Real Madrid - Galatasaray maçının özeti! 3 gol...

Real Madrid - Galatasaray maçının özeti burada! Real Madrid, Ronaldo, Benzema ve Higuain'in 3 golü ile kazandı.

Real Madrid - Galatasaray maçının özeti! 3 gol...

Real Madrid ve GalatasarayUEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında, Estadio Santiago Bernabéu Stadı'nda karşılaştı. Ev sahibi Real Madrid, Galatasaray önünde ilk yarıyı, Ronaldo ve Benzema'nın attığı gollerle 2-0 önde kapattı.  İkinci yarıya da hızlı başlayan Real, Benzema'nın yerine oyuna giren Gonzalo Higuain'in golüyle 3-0 öne geçti.  3 farkla maçı kazanan Real, yarı final yolunda büyük bir avantajı geçirdi. Cimbom işi ise artık çok zor...

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Real Madrid 9. dakikada Cristiano Ronaldo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Mesut ceza sahası içine arapasını verdi, Ronaldo topla buluştu ve sol çaprazda şutunu vurarak topu kaleci Muslera'nın üstünden ağlarla buluşturdu.

-Real Madrid 29. dakikada Benzema'nın attığı golle 2-0 öne geçti. Essein sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Benzema arka direkte gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Real Madrid 74. dakikada Gonzalo Higuain'in attığı golle 3-0 öne geçti. Alanso'nun kale içine kullandığı serbest vuruşta, Higuain kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Real Madrid 3-0 Galatasaray...
<< Önceki Haber Real Madrid - Galatasaray maçının özeti! 3 gol... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER